Liga 1

FCSB - BOTOȘANI. VIDEO+FOTO Două cartonașe roșii în prima repriză! Iulian Cristea, lângă Miu și Rădoi într-un top negativ

Marius Avram îl elimină pe Cristea

Articol de Liviu Manolache  —  Saturday, 04 July 2020

FCSB și FC Botoșani joacă în etapa cu numărul 6 din play-off. Iulian Cristea (25 de ani) a fost eliminat în minutul 16 pentru un fault comis din postura de ultim apărător, la scorul de 1-0.

Startul meciului de pe Arena Națională a fost plin de evenimente. Florinel Coman a deschis scorul după doar 14 minute, cu un șut frumos de la marginea careului. 

La câteva secvențe după, în minutul 16, gazdele au rămas în inferioritate numerică. Haruț a oferit o pasă filtrantă perfectă pentru Keyta. Atacantul francez și-a fructificat viteza, i-a luat fața lui Iulian Cristea și l-a obligat să faulteze la marginea careului de 16 metri. Arbitrul Marius Avram a reacționat prompt și i-a arătat cartonașul roșu.

Capturi TV Telekom Sport

Cristea, lângă Miu și Rădoi

Iulian Cristea intră într-o galerie „selectă” după a treia eliminare din acest sezon. Doar doi jucători steliști au mai pățit asta. Primul a fost Iulian Miu în 1999/2000, iar al doilea Mirel Rădoi în 2003/04.

Cristea va fi suspendat în meciul cu Dinamo, returul de miercuri, din Cupă, 3-0 în tur pentru steliști.

Roșu și pentru Botoșani

Egalitatea numerică a fost restabilită în minutul 31, la nouă minute după ce Țigănașu marcase golul de 1-1. Albanezul Enriko Papa a văzut al doilea cartonaș galben, pentru un fault comis la marginea propriul careu asupra lui Florinel Coman.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.