Liga 1

Ilie Dumitrescu, devastator în direct la TV, la adresa „perlelor” de la FCSB: „Nu ai cum să faci pasul la o echipă de top așa!”

+17 Foto
Ilie Dumitrescu a vorbit despre Dennis Man și Florinel Coman

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 iulie 2020

Ilie Dumitrescu (51 de ani) le-a atras atenția lui Dennis Man (21 de ani) și Florinel Coman (22) de la FCSB, cu privire la faptul că aceștia nu fac faza defensivă în timpul meciurilor.

De curând, fostul fotbalist declara faptul că a aflat de la Adi Popa cum că nu toți fotbaliștii de la FCSB se antrenează la capacitate maximă, aceștia fiind oricum siguri de titularizare! Acum, Ilie Dumitrescu a oferit completări, meționând că Dennis Man și Florinel Coman se antrenează bine. Chiar și așa, le-a găsit o mare hibă: cei doi nu fac deloc faza defensivă!

Ilie Dumitrescu: „Nu ai cum să faci pasul la o echipă de top așa!”

„Sunt foarte sensibili ei, cum apare ceva în presă. Nu se acceptă critica în zona aia. Man, Coman și Tănase nu se află în lista celor care nu se pregătesc. Man și Coman se pregătesc foarte bine, dar sunt momente în joc în care statutul lor ca jucători le permite relaxarea asta. Fac o comparație cu Deac: o să vedeți că Deac marchează, dar când echipa adversă intră în posesie, el acoperă zona. Nu există ca fundașul de bandă al echipei adverse să creeze superioritate. 

Nu poți să tratezi într-un fel meciurile la echipa de club și la echipa națională să te transformi. Nu poți să joci doar când ai mingea, dacă vrei să fii transferat pe o sumă importantă de bani. Sunt detalii care fac diferența într-un meci. Mai ales în zona în care tu nu ai reușite la nivel european, adică goluri în Cupele Europene, n-ai reușite nici la echipa națională. 

Vin scouteri să te vadă la un meci în campionat. Dacă joci doar când ai mingea, indiferent de nume, nu ai cum să faci pasul la o echipă de top. Eu asta am observat din meciurile FCSB-ului. Sunt foarte mulți jucători din Croația, Serbia, din alte țări, care fac pasul către echipe mari și sunt pregătiți. Pentru că tratează serios cele două momente în fotbal: atunci când ești în posesie și atunci când nu ești”, a declarat Ilie Dumitrescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase din meciul Astra - FCSB 3-2

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.