Liga 1

FCSB. Gigi Becali a dat-o la întors! Nu mai bagă copiii cu CFR: „Să faci asta e nedemn și nedrept! Eu nu sunt așa”

Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 iulie 2020

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, a dat-o la întors: nu mai bagă juniorii în meciul cu CFR Cluj pentru a o încurca pe Craiova, așa cum spunea acum mai puțin de o săptămână.

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali lăsa de înțeles faptul că va încerca să o împiedice pe Craiova în lupta pentru titlu, în semn de răzbunare pentru ce s-a întâmplat în play-off-ul 2016-2017, când oltenii au băgat juniorii cu Viitorul, iar Hagi a profitat: a învins, apoi a luat titlul.

Totuși, se pare că finanțatorul FCSB s-a răzgândit! Becali a vorbit cu presa în drum spre stadion, înainte de duelul echipei sale cu Botoșani.

Gigi Becali: „Eu nu sunt nici nedemn și nici nedrept!”

„Am făcut o declarație așa, ca să înțeleagă lumea, să se facă puțin tam-tam ca niciodată să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat în meciul Craiova - Viitorul. Am spus că o să jucăm și noi cu juniorii și cu copiii în meciul cu CFR, dar să faci lucrul ăsta e nedemn și nedrept. Eu nu sunt nici nedemn și nici nedrept. 

Să faci tu judecăți, să decizi cine ia campionatul, asta nu se face. Asta o face Hristos, ce, ești tu judecător? Am vrut să atrag atenția ca nimeni să nu facă vreodată așa ceva, mizerie, pentru că ai fi un om nedemn”, a spus finanțatorul FCSB.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.