Liga 1

DINAMO // Emilian Dolha: „Nu pot să dorm noaptea, m-au îmbolnăvit. Băieții sunt responsabili pentru Alprazolamul meu”

+15 Foto
DINAMO // Emilian Dolha: „Nu pot să dorm noaptea, m-au îmbolnăvit. Băieții sunt responsabili pentru Alprazolamul meu”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 iulie 2020

Fostul portar dinamovist Emilian Dolha, 40 de ani, a comentat situația din Ștefan cel Mare. Dinamo e pe ultimul loc în play-out, în mare pericol să retrogradeze.

„Nu pot să dorm noaptea, m-au îmbolnăvit. Băieții sunt responsabili pentru Alprazolamul meu (n.r. un medicament care induce starea de somn și scade senzația de anxietate și griji). Le țin pumnii, Dănciulescu e prietenul meu. 

Ferească Dumnezeu de ce e acolo! Nu pot să-ți ofer explicații despre ce se întâmplă cu Dinamo pentru că mi-aș atrage antipatii de la o generație întreagă, dar sper să nu retrogradeze, n-aș vrea să se întâmple așa ceva”, a spus Dolha pentru digisport.ro.

„La un moment dat, la Dinamo, N'Doye tot n-avea stare și venea pe la camera mea să-mi ia echipamentul. Începuse să vocifereze. Am țipat o singură dată la el și nu l-am mai auzit pe urmă! Nu l-am mai văzut pe acolo. Asta apropo de Bad-Boy N'Doye. M-a pufnit râsul când am citit pe urmă că l-a bătut Gabi Mureșan (n.r. - în perioada ASA Târgu Mureș). Au avut gânduri serioase, eu n-am ajuns până acolo. La mine a fost ușor, pentru mine a fost un băiat OK”
Emilian Dolha

Dolha a jucat la Dinamo în perioada 2008-2011, jucând 53 de meciuri în care a primit 60 de goluri și a păstrat poarta intactă în 14.

FOTO Viitorul - Dinamo 1-0

VIDEO Mihalcea: „Am apelat la psiholog pentru că vrem să facem totul cu putinţă ca să ieşim din starea asta”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.