Campionate

Juventus - Torino 4-1 // VIDEO L-a sfidat Cristiano Ronaldo pe Maurizio Sarri? Imaginile cu mimica portughezului fac înconjurul lumii

Cristiano Ronaldo n-a ținut prea mult cont de sfaturile lui Maurizio Sarri.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 iulie 2020

Cristiano Ronaldo, 35 de ani, a fost din nou în centrul atenției la ultimul meci al lui Juventus din Serie A, 4-1 cu Torino. 

A marcat superb din lovitură liberă, însă camerele TV au surprins mimica portughezului la adresa tehnicianului Maurizio Sarri. 

Înainte de pauză, antrenorul lui Juventus a profitat de o întrerupere a jocului și a încercat să le transmită câteva sfaturi elevilor săi. În apropierea lui Sarri se afla și Cristiano Ronaldo, însă televiziunile au surprins cum acesta nu îi dădea prea multă importanță omului de pe banca lui Juve

Juventus, victorie zdrobitoare în derby-ul cu Torino

„Bătrâna Doamnă” n-a avut deloc emoții în derby-ul cu rivala din oraș, pe care a învins-o cu 4-1. Golurile au fost marcate de Dybala 3, Cuadrado 29, Ronaldo 61, din lovitură liberă, Djidji 76, autogol, respectiv Belotti 45+6, din penalty. 

Datorită acestei victorii, Juventus s-a distanțat la șapte puncte de Lazio, care a pierdut pe teren propriu cu AC Milan, scor 0-3, și se apropie de al 9-lea titlu consecutiv în Serie A.

VIDEO Rezumatul meciului Juventus - Torino 4-1:

Citește și alte știri din Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.