Liga 1

Gabi Balint n-are milă de „perlele” lui Gigi Becali! Verdict dur în direct la TV: „Nu-l văd să ajungă la un nivel mare, iar el e superficial”

Gabi Balint a criticat vedetele de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 iulie 2020

Gabi Balint (57 de ani), fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale, a avut o opinie tranșantă la finalul meciului FCSB - FC Botoșani 1-1.

Într-o intervenție în care nu a menajat pe nimeni, Gabi Balint a criticat prestațiile unor jucători precum Florinel Coman, Florin Tănase sau Olimpiu Moruțan. Nici Dennis Man, despre care Gigi Becali a anunțat că e „ca și transferat”, nu a scăpat de analiza strictă a lui Balint. 

„Probabil că din toți trei (n.a: Coman, Man și Moruțan) poți să faci unul bun. Probabil! Că au lipsuri mari. Uită-te la Man, de exemplu, jucător de bandă care nu are viteză, nu are piciorul drept absolut deloc, e ușor de ghicit. E un jucător pe care nu-l văd să ajungă la un nivel mare. Sigur că mai poate să se pună la punct din punct de vedere al tehnicii, dar cu viteza e mai greu.

Coman, la fel, are momente și el în care pare superficial. Nu știu cum e viața extrasportivă. Tănase la fel. El face efort, e în joc, dar nu se vede în ultimul timp”, a spus Gabi Balint, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

12 goluriare Florinel Coman în actualul campionat. Tănase și Man au înscris de câte 7 ori, în timp ce Moruțan a punctat o singură dată

VIDEO Analiza lui Vintilă după FCSB - FC Botoșani 1-1

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.