Liga 1

FCSB. Gigi Becali nu mai are răbdare! L-a pus pe MM Stoica să rezolve mutarea: „Nu prea mă mai implic eu”

Mihai Stoica trebuie să-l aducă înapoi pe Neubert

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 iulie 2020

FCSB a remizat cu FC Botoșani, 1-1, și a ajuns la patru meciuri la rând în play-off în care nu a câștigat, astfel că Gigi Becali vrea să rezolve rapid problemele echipei.

După meciul de sâmbătă seară, Gigi Becali, patronul FCSB, a spus din nou că îl vrea pe neamțul Thomas Neubert, preparatorul fizic din mandatul lui Laurențiu Reghecampf, și că l-a pus pe Mihai Stoica să discute cu el.

Vorbeşte MM Stoica cu Nebuert. E problema lor. Nu prea mă mai implic eu. Le-am spus să facă ce trebuie. Eu sunt îngrijorat că jucăm aşa. 

Nu poţi să vinzi nici jucătorii. Că nu ai cum să vinzi nici Man, nici Coman, dacă joacă aşa echipa. Ce să facă Coman? Să dea el gol? A dat un gol.... Nici Man nu mi-a plăcut deloc”, a declarat Gigi Becali după meci, potrivit AntenaSport.

Cu Thomas Neubert, Steaua a avut cele mai mari performanţe de când am venit eu. Eu din tot sufletul mi-aş dori să vină, dar nu depinde de mine. Depinde doar de el şi de conducere
- Mihai Pintilii, antrenor secund FCSB, la TV Telekom Sport

10.000 de europe lună e salariul promis de Gigi Becali lui Neubert

Thomas Neubert, esențial în succesul FCSB

Venit la FCSB împreună cu Reghecampf în 2012, Thomas Neubert a atras atenția prin pregătirea fizică intensă, bazată pe folosirea benzilor TRX. În cele două sezoane în care au lucrat împreună în Ghencea, FCSB a câștigat două titluri, Supercupa, Cupa Ligii și s-a calificat în optimile Europa League și în grupele Ligii Campionilor.

În 2013, în primăvara EL, „roș-albaștrii” au reușit s-o elimine pe Ajax în „șaisprezecimi”, 0-2 în Olanda, 2-0 pe Național Arena și 4-2 la penalty-uri, iar în optimi au învins-o pe Chelsea la București, 1-0, însă au ratat calificarea, după 1-3 la Londra. În 2014, Neubert a părăsit FCSB alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf, cei doi preluând Al-Hilal, în Arabia Saudită.

VIDEO. Bogdan Vintilă: „Am jucat în condiții speciale”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.