Stranieri

Alexandru Băluță și-a anunțat plecarea de la Slovan Liberec printr-un mesaj emoționant: „Poate n-am fost suficient de bun” + unde va juca în continuare

Alexandru Băluță a fost împrumutat de Slavia Praga la Slovan Liberec

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 iulie 2020

Alexandru Băluță (26 de ani) și-a încheiat împrumutul la Slovan Liberec, urmând să revină la Slavia Praga, echipa care l-a cumpărat de la Craiova în 2018.

Mijlocașul a disputat ultimul meci în tricoul lui Slovan pe 1 iulie, când echipa sa a pierdut finala Cupei Cehiei cu Sparta Praga, scor 1-2.

„Din păcate, aventura mea se încheie cu finala Cupei. Multe mulţumiri fanilor şi oamenilor care iubesc această echipă fantastică. În primul rând, vreau să le mulţumesc coechipierilor mei. M-au ajutat mult şi mi-au oferit respect întotdeauna. 

Multe mulţumiri şi staff-ului. Nu vă voi uita niciodată, iar această echipă va avea mereu respectul meu. Mi-au oferit o şansă şi mi-au apreciat încă de la început calitatea şi munca depusă. Poate că nu am fost suficient de bun, dar am încercat să dau tot ce am mai bun în fiecare zi şi am învăţat multe lucruri. Mult succes echipei! Meriţi mai mult decât acest an petrecut împreună. Îmi vei lipsi!”, a scris Băluță pe Instagram. 

5 goluriși 6 assist-uri a reușit Alexandru Băluță la Slovan Liberec, în 25 de partide

4 ania jucat Băluță la Craiova, între 2014 și 2018. Apoi a plecat pe 2,65 milioane de euro la Slavia Praga, care în acest sezon l-a împrumutat la Liberec

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.