Campionate

Real Madrid și-a făcut strategia » Cum vrea Florentino Perez să facă rost de 200 de milioane de euro în vară: 5 jucători sunt OUT!

+6 Foto
Real se gândește să vândă nu mai puțin de cinci jucători în această vară. foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 iulie 2020

Real Madrid, liderul din La Liga, resimte la rândul său efectele financiare provocate de pandemia de coronavirus.

  • Real Madrid își continuă drumul spre titlu în La Liga azi, de la ora 15:00, în deplasare cu Athletic Bilbao. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport și Telekom Sport

Rețeta financiară a madrilenilor a avut serios de suferit din cauza pandemiei care a „paralizat” fotbalul luni în șir. În continuare, meciurile din La Liga se dispută fără spectatori, astfel că încasările clubului au fost drastic afectate. 

În acest sens, Marca scrie că Real se gândește să vândă nu mai puțin de cinci jucători în această vară, totul cu intenția de a-și stabiliza bugetul. Este vorba despre Gareth Bale, James Rodriguez, Brahim Diaz, Dani Ceballos și Mariano Diaz. 

Cumulat, oficialii madrilenilor ar spera să obțină aproximaiv 200 de milioane de euro de pe urma acestora. Plecările lor nu ar lăsa echipa lui Zinedine Zidane descoperită, mai ales că cei cinci au prins foarte puține minute în ultima perioadă.

Echipa probabilă a lui Real Madrid cu Bilbao:

Courtois - Carvajal, Militao, Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos, Modric - Vinicius, Benzema

GALERIE FOTO Imagini spectaculoase din ultimul meci al Realului, 1-0 cu Getafe

Citește și alte știri despre Real Madrid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.