Liga 1

EXCLUSIV Valentin Ioan Borcea, caracterizat înaintea debutului oficial la Dinamo: „E copilul meu! Îi prevăd un mare viitor”

Valentin Ioan Borcea, după un trofeu câștigat la juniorii lui Dinamo

Articol de Remus Dinu  —  duminică, 05 iulie 2020

Dinamo joacă de la ora 17:00 cu Academica Clinceni, în deplasare, într-un meci vital pentru lupta din subsolul clasamentului. Adrian Mihalcea a surprins în echipa de start, folosindu-l încă din primul minut pe mijlocașul Valentin Ioan Borcea, un puști crescut la Academia „câinilor”. 

GSP.ro l-a contactat pe Gabi Răduță, fostul șef al Academiei Dinamo, care i-a făcut o caracterizare fantastică puștiului care va împlini chiar mâine 18 ani:

„Am văzut că e titular, e copilul meu! E un copil foarte talentat, care a crescut lângă mine timp de opt ani de zile. Îi prevăd un mare viitor. E inteligent, are capacitate fizică, motrică, tehnică. E un mijlocaș complet! 

E al 45-lea jucător promovat în Liga 1 de la Centrul de Copii și Juniori de la Dinamo. N-are nicio legătură de familie cu Cristi, e dintr-o familie bună, de oameni educați. L-am ajutat tot timpul, am avut foarte mare încredere în el. 

I l-am trimis acum lui Mihalcea și i-am spus să meargă pe mâna mea. Văd că îi dă încredere, înseamnă că a văzut potențial în el la antrenamente. Îi doresc din suflet să confirme”, a declarat Gabi Răduță, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Echipa de start a lui Dinamo versus Clinceni: Straton - Sorescu, Puljic, Popescu, Skovajsa - Răuță, Mrzljak - Borcea, Fabbrini, Moldoveanu - Popa
Rezerve: Piscitelli, Bani, Grigore, Kilyen, Neicuțescu, Montini, V. Lazăr, Șerban, Sin

VIDEO. Gabi Răduță propune: „Noi am eliminat FCSB la juniori, să jucăm noi în retur!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.