Liga 1

CLINCENI - DINAMO 1-3. Cătălin Straton, eroul „câinilor”: „Simt nevoia să spun multe, am multe ofuri”

+28 Foto
Cătălin Straton a apărat două lovituri de la 11 metri în meciul cu Clinceni

Articol de Liviu Manolache  —  Sunday, 05 July 2020

Dinamo s-a impus în deplasarea de la Clinceni, scor 3-1. Cătălin Straton (30 de ani) a fost desemnat omul meciului datorită celor două lovituri de la 11 metri apărate. 

„Aș vrea să îi felicit pe cei de la Clinceni, au făcut un joc bun astăzi. Vreau să îi felicit și pentru tot ce au construit aici, pentru că au pornit de la zero. Simt să spun multe, am multe ofuri, dar acum vreau doar să îmi felicit colegii. Era un meci capital. Ne-am apropiat la 6 puncte de Clinceni. Vom vedea pe parcurs dacă a fost un declic. Trebuie să fim realiști. În afară de cele două penalty-uri au mai avut 5, 6 ocazii. Când dai de echipe cu maturitate mai mare, poate se duceau cele 3 puncte la ei. Sunt copii și asta s-a văzut azi”, a declarat Cătălin Straton la Look. 

Straton, prestație senzațională

Cătălin Straton a apărat două lovituri de la 11 metri, performanță care nu mai fusese atinsă din 2017. Atunci, Plamen Iliev bloca loviturile lui Chițu și Coman, într-un Astra - Viitorul 1-2.

Niciodată nu ai idee cum bate adversarul, dar cred că mi-a dat și mie Dumnezeu pentru cât am muncit. Jucătorii de la Dinamo s-au pregătit mereu 100%. Și ghinionul ne-a făcut să fim aici. După meciul de la Viitorul am zis că va veni ziua când adversarii vor rata, iar noi vom câștiga
- Cătălin Straton, portar Dinamo

FOTO. Cele mai tari imagini din Clinceni - Dinamo 1-3

Clasament play-out Liga 1: 

Citește și alte știri despre Clinceni - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.