Campionate

Scandal uriaș după Bilbao - Real Madrid: „VAR preia fotbalul!”

+11 Foto
Real Madrid s-a impus la Bilbao, scor 1-0 / foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 iulie 2020

Real Madrid a câștigat meciul disputat pe terenul celor de la Athletic Bilbao, scor 1-0, iar bascii nu sunt deloc mulțumiți. Dani Garcia, Iker Muniain și Inaki Williams au atacat arbitrajul după meci.

Real Madrid a înscris unicul gol al meciului din penalty. Sergio Ramos a transformat fără emoții o lovitură de la 11 metri obținută de Marcelo, după un fault făcut de Dani Garcia. Câteva minute mai târziu, o fază controversată a avut loc în careul „albilor”. 

Sergio Ramos l-a călcat pe Raul Garcia, însă arbitrii au considerat că fundașul lui Real nu trebuie sancționat, deoarece faultul ar fi fost fără intenție!

Dani Garcia, mijlocașul lui Bilbao, și-a exprimat frustrarea pe rețelele de socializare imediat după meci: „Nu poți spune că unul este intenționat și celălalt nu! Am câștigat mingea în acea situație, dar din cauza ghinionului l-am călcat pe adversar (n.red. Marcelo). Dacă acel fault este fluierat, atunci și celălalt ar trebui să fie! VAR preia fotbalul”, a scris Garcia.

Vedetei Inaki Williams nu îi vine să creadă

Pe lângă Dani Garcia, Inaki Williams și Unai Lopez s-au plâns de arbitraj. Cei doi nu pot înțelege cum intervenția lui Ramos asupra lui Raul Garcia nu a fost sancționată de către arbitru. Fotbaliștii lui Bilbao au distribuit pe conturile sociale o fotografie cu faza în care căpitanul lui Real Madrid îl calcă pe adversar.

Poate cel mai vocal dintre fotbaliștii lui Bilbao a fost Iker Muniain. La finalul meciului, în zona mixtă, fotbalistul bascilor a acuzat o conspirație: „Vedem în ultima vreme în favoarea cărei echipe astfel de situații sunt judecate. Fiecare poate să tragă propriile concluzii”, a spus mijlocașul de bandă.

Athletic Bilbao - Real Madrid 0-1

Clasament La Liga

Citește mai multe știri despre La Liga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.