Liga 1

ASTRA - CFR CLUJ 2-2 // După FCSB și CFR, Alibec o amenință și pe Craiova: „Toți vor zice că ne-am dat la o parte dacă pierdem” + „Nu pot juca la o echipă fără obiective”

+11 Foto
Denis Alibec a marcat golul egalizator în Astra - CFR 2-2 // foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 05 July 2020

Denis Alibec (29 de ani) a vorbit la finalul partidei Astra - CFR Cluj, scor 2-2, meci în care a reușit să marcheze golul egalizator.

Denis a explicat care rămâne motivația fotbaliștilor lui Astra, în condițiile în care giurgiuvenii nu vor putea evolua în cupele europene în sezonul viitor. După ce a marcat 3 goluri în victoria cu FCSB și egalul cu CFR Cluj, vârful i-a pus gând rău și Craiovei.

„Dacă pierdem cu una dintre candidatele la titlu, după vor zice alții că ne-am dat la o parte. Așa jucăm cu toți de la egal la egal. Eu cred că noi jucăm destul de bine”, a spus Alibec, la Look Sport.

Denis Alibec: „Nu pot sta la o echipă care nu are obiective”

Alibec și-a atacat propria echipă, declarând că vrea să plece la finalul sezonului! Atacantul își dorește să joace în cupele europene și subliniază faptul că banii vin abia pe locul doi în ceea ce privește prioritățile sale.

„Eu îmi doresc să plec, nu pot sta la o echipă care nu are obiective. Nu am nicio ofertă concretă, dar mai e timp, sper că vor veni. Vreau stabilitate și să joc în cupele europene. Dacă mergeam după bani, eram de mult timp în China sau mai știu eu unde”, a dezvăluit Denis.  

Cred că este o bătaie de joc ce se întâmplă în play-out, să joci la ora 13, dar asta este. Și țânțarii sunt groaznici, cred că am mâncat vreo 10 - Denis Alibec

Astra - CFR Cluj 2-2

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.