Liga 1

NOTE GSP: Dinamo suferă în atac: 3 jucători ofensivi, cei mai slabi de pe teren! Ce notă a luat eroul Straton după Clinceni - Dinamo

+28 Foto
Cătălin Straton, cel mai bun dinamovist cu Clinceni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 iulie 2020

Dinamo a obținut prima victorie din play-out, 3-1 contra Academicii Clinceni, iar jucătorii lui Adrian Mihalcea speră din nou la salvarea de la retrogradare.

Formația alb-roșie s-a impus mai greu decât o arată scorul. Elevii lui Ilie Poenaru, care veneau după patru victorii la rând, au prestat un joc foarte bun, având multe momente în care au dominat-o pe Dinamo. Mai mult, aceștia au ratat două penalty-uri, ambele fiind apărate de Cătălin Straton.

Portarul lui Dinamo a fost omul meciului, Acesta fiind notat cu 9 de Gazeta Sporturilor. O evoluție bună a avut și Diego Fabbrini, care a marcat un gol și obținut un penalty. Italianul a luat 8.

Dinamo a suferit în atac, deși a marcat de trei ori. Atacanții Daniel Popa și Robert Moldoveanu și extrema Vali Lazăr au fost cei mai slabi jucători de pe teren, alături de Matei, Buziuc și Vojtus, de la Clinceni, primind 4. Aceeași notă a luat-o și fundașul stânga Lukas Skovajsa. Adi Mihalcea antrenorul lui Dinamo a luat 7, în timp ce Ilie Poenaru a fost notat cu 6.

FOTO. Imagini tari de la Clinceni - Dinamo 0-3

VIDEO. Adrian Mihalcea: „Nu mă uit pe clasament, nu știu pe ce loc suntem! Suntem niște proști"

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.