Campionate

BARCELONA. Ce se întâmplă cu Messi?! Președintele Bartomeu reacționează după ultimele informații: „Nu pot intra în detalii”

Leo Messi e cel mai important jucător de la Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday, 06 July 2020

Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei. dezminte informația Cadena SER, care spune că Leo Messi va părăsi ”Camp Nou” în 2021, la sfârșitul actualului contract.

De fiecare dată când situația e dificilă în Catalunya, reapare această informație. Argentinianul Leo Messi (33 de ani) vrea să plece. La fel se întâmplă acum, postul de radio madrilen Cadena SER susținând că argentinianul s-a decis să părăsească Barcelona în 2021, la finele actualului contract.

 

 

După victoria cu 4-1 în fața lui Villarreal, președintele clubului catalan a fost întrebat despre acest subiect. Și Bartomeu dezminte această ipoteză.

„Nu vreau să intru în detalii, dar Messi a spus de multe de ori că vrea să-și încheie cariera aici", a declarat acesta la Movistar. „Acum ne concentrăm la campionat, dar vă spun că Leo ne-a explicat că dorește să continue cu Barça. Aici se retrage. Mai are mulți ani înainte și noi ne vom bucura de jocul său".

Citește mai multe știri din La Liga:

Barcelona a pornit războiul anti-VAR și anti-Real Madrid: „O echipă e mereu favorizată! Rezultatele sunt influențate. Real continuă relația amoroasă cu VAR”

Pique nu poate fi oprit! Gestul făcut la adresa VAR după ce golul lui Messi a fost anulat + reacție uluitoare după meci

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.