Liga 1

Un apropiat al lui Gigi Becali, discurs prăpăstios despre FCSB: „Va ajunge mai rău decât Dinamo!”

Returul dintre FCSB și Dinamo se joacă miercuri, de la ora 20:00 (în tur, roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 3-0)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 July 2020

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, consideră că FCSB va ajunge într-o situație mai dificilă decât Dinamo, dacă Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, nu va mai investi.

„Prevăd că la anul situația o să fie și mai rea pentru FCSB. Am auzit că Gigi nu mai vrea să bage bani la echipă, iar dacă nu o să mai bage bani, atunci echipa lui va ajunge mai rău decât Dinamo. Își va vinde vedetele din echipă, Coman, Man, Tănase, iar Gigi o să rămână doar cu centrul de juniori.

Gigi și-a făcut rău cu mâna lui din cauza politicii pe care a ales-o. Aparițiile TV de după meciuri, atacurile la jucători, implicarea în primul «11» și multe altele au făcut ca Gigi să nu mai câștige campionatul de cinci ani, iar acum nici de locul 3 nu este sigur”, a declarat Dragomir pentru ProSport.

Încă un sezon modest pentru FCSB

FCSB se îndreaptă către al 5-lea sezon consecutiv fără titlu în Liga 1. După disputarea primelor 6 etape din play-off, trupa lui Bogdan Vintilă se află pe locul 4, având 28 de puncte, 10 mai puțin decât liderul CS Universitatea Craiova.

Totuși, echipa patronată de Gigi Becali poate obține un trofeu în acest an, Cupa României. Vicecampioana României a câștigat prima manșă a semifinalelor, scor 3-0 cu Dinamo, și este mare favorită la calificarea în finală, acolo unde ar urma s-o întâlnească pe una dintre Sepsi sau Poli Iași.

VIDEO Procesul lui Adi Popa cu FCSB: „Mă judec pentru 52.500 de euro”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Verdict clar în războiul FCSB - CSA Steaua: „Sunt două echipe diferite!”

FCSB vrea să blocheze CSA Steaua la TAS » Decizia ar interzice și promovarea unei echipe de tradiție din play-off-ul Ligii 2!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.