Liga 1

Planul lui Gigi Becali are fisuri! Antrenorul dorit e suspendat pentru meciul cu Dinamo + încă o mare problemă

+17 Foto
FCSB ar putea rămâne în scurt timp fără antrenor. Gigi Becali se gândește să renunțe la Bogdan Vintilă și să-l numească principal pe Mihai Pintilii.

Articol de GSP.RO  —  marţi, 07 iulie 2020

FCSB ar putea rămâne în scurt timp fără antrenor.

Totuși, FCSB ar putea avea probleme dacă planul lui Gigi Becali se concretizează. În primul rând, Mihai Pintilii (35 de ani) nu are nicio licență de antrenor. Acesta s-a retras în februarie, iar de atunci a fost antrenor secund la FCSB. Însă, în acte, el figurează ca delegat.

Astfel că Gigi va trebui să găsească un antrenor cu licență, care să fie „paravan” pentru Pintilii, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Mirel Rădoi, când principal în acte era Massimo Pedrazzini. 

Pintilii, suspendat cu Dinamo

Mai mult, Pintilii nu va putea fi pe bancă la meciul cu Dinamo, de pe 8 iulie, din returul semifinalei Cupei României (în tur a fost 3-0 pentru FCSB). Acesta a fost eliminat în meciul cu FC Botoșani, 1-1, și va putea reveni pe bancă la meciul de duminică, 12 iulie, cu Craiova. Astfel, la meciul cu Dinamo, FCSB ar putea fi condusă de „secundul” Marcel Abăluță.

Dacă o va prelua pe FCSB și va începe să pregătească meciul cu Dinamo, Pintilii ar călca pe urmele lui Dorinel Munteanu, ultimul antrenor de la FCSB care a debutat într-un Derby de România, pe 1 noiembrie 2008 (scor 1-1). 

VIDEO. Match preview FCSB - Dinamo: totul despre Derby-ul din Cupa României

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.