Liga 1

EXCLUSIV Laurențiu Reghecampf, despre eternul FCSB este sau nu este Steaua: „Pentru mine este echipa de suflet”

Articol de GSP.RO  —  Wednesday, 08 July 2020

Laurențiu Reghecampf a fost invitatul lui Ioanițoaia în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” și a răspuns la întrebarea când revine ca antrenor în fotbalul românesc. Reghe explică de ce crede că FCSB e Steaua.

- Întrebarea de pe buzele tuturor e când te întorci în România?
- Nu știu când mă întorc. Vin doar în vacanțe! N-am mai fost acasă de un an de zile, iar acum mă bucur de momentele astea. La fotbal mă concentrez doar la ce-am de făcut la Al Wasl. Îmi doresc foarte mult să câștig un trofeu. Am schimbat anumiți jucători, am întărit echipa și ne putem bate cu formațiile din față. Vreau să am rezultate și să continuăm ce am început.

- Dar la Steaua...
- Aveți voie să-i spuneți așa?

- Bine, FCSB!
- Steaua pentru mine, sau FCSB cum îi spune acum, este echipa mea de suflet. Am fost jucător acolo, am câștigat trofee. Am antrenat echipa asta. Am avut rezultate incredibile, atât în campionat, cât și în cupele europene. Momentele alea nu am cum să le uit vreodată și echipa asta va fi mereu în sufletul meu.

- Suporterii te-au chemat alături de ei.
- Da, am participat și la o întâlnire cu ei. Și-au făcut o Asociație Sportivă Apărați Steaua. Vor să afle de ce s-a produs ruptura asta. Am fost invitat și n-am putut să refuz pentru că suporterii au fost alături de mine cât am fost antrenor. Sunt alături de ei, îi susțin și e bine că vor să se întoarcă lângă echipă și să se termine odată cu nebunia asta.

- Tu ai antrenat și Steaua, și FCSB. 
- Am antrenat Steaua și am luat campionatul, iar după doi ani, când m-am întors, era FCSB. Am jucat în Champions, în Europa. Eram aceiași oameni, aceeași structură. Este foarte greu mai ales pentru fani. Sunt foarte, foarte mulți oameni care suferă în scandalul ăsta.

- Dar știi culisele?
- Nu știu de ce s-a întâmplat lucrul ăsta. În momentul de față, FCSB este echipa unde am antrenat și care are nevoie de fani. Această echipă va avea un traseu foarte bun în următorii ani, cu rezultate interne și internaționale, dacă va avea susținerea fanilor.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU REGHECAMPF

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.