Liga 1

Noi probleme pentru FCSB din cauza lui Talpan?! „Va fi din ce în ce mai rău! Poate ajunge la desființare, la ce a găsit”

Articol de GSP.RO  —  Wednesday, 08 July 2020

FCSB și CSA Steaua continuă războiul, iar Adrian Bumbescu, fost fundaș, anunță că echipa lui Gigi Becali ar putea avea probleme mari.

Echipa din Liga 1 vrea să blocheze la TAS promovarea Stelei, dar Adrian Bumbescu spune că Florin Talpan, juristul CSA, a găsit probleme la FCSB și anunță vremuri grele pentru formația lui Becali.

„Cei de la FCSB nu au sorți de izbândă. Văd că sunt porniți pe CSA Steaua, dar noi vom promova pe căi legale. Să nu uite că și ei jucat în Ghencea și nu e bine ce fac. Acum nu cred că vor putea să joace pentru că nu sunt bine primiți având în vedere atitudinea asta. Nu e colegial ce fac. Dar noi mergem pe drumul nostru, chiar dacă ei au răutate și mentalitatea asta.

E problema lor ce fac. D-asta sunt unde sunt. Va fi din ce în ce mai rău, chiar dacă nu le doresc asta. Poate o să ajungă și ei la desființare, având în vedere ce probleme a descoperit Florin Talpan. Nici acolo nu sunt actele prea în regulă. Situația e mult mai gravă decât se știe, dar FRF pune obstacole”, a declarat Adrian Bumbescu la Pro X.

VIDEO. Match preview FCSB - Dinamo: totul despre derby-ul din Cupă

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.