Liga 1

Meciul cu Universitatea Craiova, mai important pentru FCSB decât marele derby: „Cu Dinamo e distracție, cu Craiova e chestiune de demnitate!”

Craiova și FCSB vor juca duminică, 12 iulie, pe „Ion Oblemenco”

Articol de GSP.RO  —  Wednesday, 08 July 2020

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, a declarat că meciul de campionat cu Craiova i se pare „mult mai important” decât returul semifinalei Cupei României cu Dinamo, 3-0 în tur.

Patronul roș-albaștrilor a stat de vorbă cu jurnaliștii în drumul său către stadion înainte de FCSB - Dinamo și a dezvăluit că în opinia lui meciul nu mai reprezintă un derby, ci „distracție”. „Având în vedere că Dinamo se află pe ultimul loc, că a fost 3-0 în tur, ce derby să mai fie? E distracție”, a spus Becali.

Gigi Becali: „E chestiune de demnitate cu Craiova”

În cazul în care nu va câștiga Cupa României, FCSB se vede nevoită să termine deasupra celor de la Botoșani și lui Gaz Metan în campionat pentru a ajunge în preliminariile Europa League. Din acest considerent, latifundiarul spune că următorul meci de campionat al roș-albaștrilor, cu Craiova, este crucial.

„Meciul cu Craiova contează mai mult, e mult mai important decât meciul de astăzi. Ăsta nu mai contează, că suntem calificați. E chestiune de demnitate cu Craiova. Am ajuns în situația în care am ajuns, acum trebuie să demonstrăm cine suntem. Trebuie să fim siguri de calificarea în cupele europene și să batem ca să luăm avans față de Botoșani”, a declarat finanțatorul FCSB.

FCSB merge la Craiova în weekend, duminică urmând să înfrunte liderul Ligii 1 pe stadionul „Ion Oblemenco”. Meciul va putea fi urmărit pe GSP.ro în format liveTEXT, începând cu ora 21:00.

Clasament play-off Liga 1

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.