Liga 1

FCSB - DINAMO 1-0 » Ilie Dumitrescu, mai sincer ca niciodată după marele derby: „Asta vreau pentru Dinamo. Eu, ca fost jucător la Steaua!”

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația de la Dinamo

Articol de GSP.RO  —  miercuri, 08 iulie 2020

Ilie Dumitrescu (51 de ani) a comentat situația de la Dinamo la finalul partidei „câinilor” cu FCSB (0-1), făcând o mărturisire extrem de sinceră: „Îmi doresc din tot sufletul să nu retrogradeze”.

La finalul meciului de Cupă dintre FCSB și Dinamo, scor 1-0, care a asigurat calificarea în finală a roș-albaștrilor, fostul mare fotbalist, acum analist TV, a vorbit despre situația delicată prin care trec „câinii”, eliminați din Cupă și aflați pe penultima poziție în Liga 1.

„E o situație delicată, de disconfort total, pentru jucători, antrenori, pentru fanii care au fost la cel mai înalt nivel alături de echipă. Asta e situația, trebuie să accepți, să fii pragmatic. Ar fi extrem de complicat pentru acest club, eu îmi doresc din tot sufletul ca Dinamo să nu retrogradeze

Urmăresc fiecare meci al lor și vreau să scape din zona asta. Eu, ca fost jucător la Steaua!”, a spus Dumitrescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport. 

Declarația poate fi considerată surprinzătoare, în condițiile în care Ilie a evoluat pentru marea rivală a lui Dinamo, Steaua, timp de 8 ani: între 1986 și 1994, apoi pentru o altă scurtă perioadă în 1998.

Pentru Dinamo urmează meciul de campionat cu Poli Iași, de duminică. Partida ar putea cântări decisiv în calculele pentru retrogradare, din moment ce ambele echipe se zbat să părăsească zona roșie!

FCSB - Dinamo 1-0

Florin Prunea, reacție incendiară la GSP Live, după o nouă înfrângere, 0-1 cu FCSB

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.