Liga 1

FCSB. Dumitrescu și Duckadam, despre planul ascuns al lui Reghecampf: „Asta urmărește el de fapt”

+17 Foto
Ilie Dumitrescu explică planul lui Reghecampf

Articol de GSP.RO  —  joi, 09 iulie 2020

Gigi Becali a făcut schimbări importante la FCSB în ultimele zile: Mihai Pintilii devine „principal”, iar Toni Petrea, antrenor cu licență PRO, și preparatorul Thomas Neubert vin de la Al Wasl să-i fie secunzi. Duckadam și Ilie Dumitrescu sunt convinși că Reghecampf va veni „principal” și va folosi FCSB pentru a ajunge la „naționala”. 

După FCSB - Dinamo 1-0. Ilie Dumitrescu, fost antrenor la roș-albaștri, și un apropiat al lui Gigi Becali, a vorbit despre ultimele mutări de la club. 

Probabil că există o înțelegere pentru ca încet-încet să se obișnuiască lotul acesta de jucători cu noile metode de pregătire, să reintre într-un alt tip de efort. N-ar fi o surpriză. 

Eu cred că Reghecampf își dorește să revină aici. Cred că este realizat din punct de vedere financiar. Poate dorește să facă din nou performanță, poate vrea un nou titlu sau să aibă prezențe în cupele europene. Poate asta contează mai mult”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Duckadam: „De la FCSB ajunge la națională” 

Helmuth Duckadam, recent plecat de la FCSB, crede și el în această variantă și a spus că echipa roș-albastră ar fi un popas pentru Reghe în drumul spre echipa națională. 

„Eu cred în varianta că Reghecampf ar vrea să se întoarcă, mai ales după declarațiile lui Mirel Rădoi, care vrea la un moment dat să preia o echipă de club. Și întorcându-se la FCSB, ar avea șanse la echipa națională. Acesta ar fi traseul pe care îl urmărește Reghe. 

Venind în campionatul României, Reghe stă un an sau doi până își termină Rădoi mandatul. Ar avea acces mai repede la echipa națională, decât să vină din Arabia Saudită sau unde este el (n.r. Al Wasl, Emiratele Unite Arabe). Asta e varianta pe care o văd că s-ar concretiza”, a adăugat fostul președinte de imagine de la FCSB. 

VIDEO. Reghecampf a anunțat când revine în fotbalul românesc

 Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.