Liga 1

FCSB. Fericit peste măsură, Gigi Becali a sunat un jucător: „Cu tine spulberăm tot!”

Gigi Becali e încântat de forma lui Florinel Coman

Articol de GSP.RO  —  Thursday, 09 July 2020

Gigi Becali a purtat azi tratative pentru vânzarea lui Dennis Man la Norwich, însă n-a uitat să-l laude pe Florinel Coman, un alt jucător pe care speră să obțină o sumă exorbitantă. 

Finanțatorul de la FCSB a fost încântat peste măsură de prestația lui Florinel Coman din derby-ul cu Dinamo de miercuri seara, câștigat de roș-albaștri cu 1-0. Becali a mărturisit în fața jurnaliștilor că îl va contacta telefonic pe Coman pentru a-l felicita pentru forma arătată în meciul contra marii rivale. 

Dacă Florinel Coman joacă așa cum a făcut-o aseară, spulberăm tot! M-a încântat. Îl sun acum și o să-i zic. L-am criticat și i-am dat palme, dar acum o să-l mângâi”, a declarat Gigi Becali, în timpul unui interviu acordat astăzi.

  • Florinel Coman poate juca oriunde în spatele vârfului.
  • Este cotat la 5,4 milioane de euro.
  • În acest sezon are 14 goluri și 10 pase de gol, în 38 de meciuri.

Gigi Becali: „Mai cred în Adrian Petre”

Mai cred în Adrian Petre. Cred în calitățile lui, în mișcările și în viteza lui. Are și un pic de forță. Dar nu pot să nu-mi dau seama de ce nu are mai multe realizări. Posibil să aibă nevoie de mai multă încredere, dar și să fie mai mult antrenat - Gigi Becali, despre Adrian Petre

VIDEO. Gigi Becali: „Dacă eram în locul englezilor, pe el îl luam”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.