Cupa Romaniei

Finală Dinamo - Poli Iași în Cupă? Situația de la FCSB - Dinamo s-a repetat și în cealaltă semifinală

+11 Foto
Situația de la FCSB - Dinamo, unde „câinii” reclamă dreptul de joc al lui Andrei Vlad din manșa tur, s-a repetat și în cealaltă semifinală, cea dintre Poli Iași și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Articol de Ovidiu Minea  —  joi, 09 iulie 2020

Nu e liniște în fotbalul românesc! Situația de la FCSB - Dinamo, unde „câinii” reclamă dreptul de joc al lui Andrei Vlad din manșa tur, s-a repetat și în cealaltă semifinală, cea dintre Poli Iași și Sepsi Sfântu Gheorghe

  • Regulamentul Disciplinar al FRF, prin articolul 40.2, prevede că avertismentele sunt anulate înainte de sferturile de finală.
  • În ROAF, momentul anulării cartonașelor galbene este înainte de optimile de finală.

Cealaltă semifinală a Cupei, dintre Sepsi și Iași, are un caz similar! Bouhenna (Sepsi) a luat cartonaș galben cu Astra (optimi) și cu Petrolul (sferturi). A fost apoi integralist în partida cu Poli Iași (5-1) din prima manșă a semifinalelor! 

Rămâne de văzut dacă ieșenii vor face vreun demers pentru a contesta rezultatul de acum două săptămâni.

„Urmărim cu interes disputa dintre Dinamo si FCSB pentru că, din informațiile nostre, și un jucător de la Sepsi se află în aceeași situatie”, a declarat Ciprian Paraschiv, președintele celor de la Poli Iași. 

- Cartonașele galbene sunt preluate în cadrul fazelor succesive ale aceleiaşi competiţii. Prin excepţie, avertismentele primite în prima fază a competiţiei/până în optimile de finală ale Cupei României nu vor mai fi preluate în jocurile de baraj/sferturile de finală ale Cupei Românei 
Paragraf din Regulamentul Disciplinar

FOTO. Imagini de la meciul tur dintre Sepsi și Poli Iași

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.