Campionate

Așa fac rost de banii pentru Dennis Man! Afacerea de 50 de milioane de lire pregătită de Norwich

Dennis Man (roșu) a marcat în Astra - FCSB 3-2

Articol de GSP.RO  —  vineri, 10 iulie 2020

Norwich City, echipa din Premier League interesată de românul Dennis Man (21 de ani), speră să îl vândă pe fundașul central Ben Godfrey (22) cu 50 de milioane de lire sterline.

Godfrey, internațional englez de tineret, este privit drept o mare speranță de către șefii clubului care cel mai probabil va retrograda la finalul sezonului. Aceștia au încredere că stoperul va deveni titular în echipa națională a Angliei și nu concep să îl piardă pentru mai puțin de 50 de milioane de lire sterline, informează Sky Sports.

Sursa citată menționează faptul că două echipe importante din Bundesliga, RB Leipzig și Borussia Dortmund, sunt interesate de serviciile fundașului central cu 3 meciuri la „naționala” U21 a Angliei. Totuși, cele două echipe ar fi dispuse să plătească doar jumătate din banii ceruți de Norwich.

11.5 milioane de eurovalorează Ben Godfrey, potrivit Transfermarkt. Fundașul mai are contract cu Norwich până în iulie 2023

26 de meciuria strâns Godfrey în Premier League, încasând 3 cartonașe galbene și un „roșu”

Ben Godfrey, Norwich // foto: Guliver/gettyimages

Revine Norwich pentru Dennis Man?

Deși transferul lui Dennis Man la Norwich pare picat pentru moment, negocierile ar putea reveni de actualitate în cazul în care Norwich va reuși să obțină suma dorită pentru Godfrey. Aceștia ar putea plusa pentru jucătorul de la FCSB, după ce banii oferiți la negocierile de la palat l-au nemulțumit pe Gigi Becali.

Au spus că la ora asta, la ce joacă, nu merită banii ăștia! Eu am zis că fără 15 milioane de euro nu discut. Am spus că dacă nu asta e suma, nu mai are rost să discutăm. Mi-au zis că, la ce joacă el, e de 5 milioane lire - Gigi Becali, finanțator FCSB, despre transferul lui Man la Norwich

Match Preview Craiova - FCSB, 12 iulie 2020

Citește mai multe știri despre Premier League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.