Liga 1

Sorin Răducanu speră la ajutor de la nivel înalt în procesul cu FRF: „Poate îl prindem într-o dispoziție fericită pe unul de la FBI”

Sorin Răducanu speră la ajutor în procesul cu FRF

Articol de GSP.RO  —  vineri, 10 iulie 2020

Sorin Răducanu (57 de ani), fost fotbalist la Dinamo și candidat la șefia FRF în 2014, speră ca FIFA, cu ajutorul FBI, să se implice în procesele pe care le poartă cu Federația. 

„Eu am 3 procese cu FRF. Două sunt pierdute, mai am un termen în aprilie 2021. Eu le spun, măi fraților, Federația încalcă legea. L-am dat în judecată pentru că Comitetul Executiv nu e înscris la tribunal. Uitați articolul de lege, parlamentul l-a făcut, nu eu. Ce îmi scrie mie, că nu am voie să dau în judecată pentru că nu sunt membru afiliat. Nu am voie să contest adunarea Generală. Probabil că mintea domnului judecător Gândac gândește că statutul Federației e peste legea română. Și ce facem noi? Dacă facem un statut să dăm foc României, apoi mituim un judecător, putem să dăm foc? Este coruptă rău, rău de tot justiția din România. Nu 100%, că sigur nu e așa”, a declarat Sorin Răducanu la GSP Live. 

Vreau să mă duc la procuratură. Poate îl prindem într-o dispoziție fericită pe unul de la FBI și le bagă actele astea celor de la FIFA . Noi nu putem să ne jucăm cu justiția română, nu e buticul din colț
- Sorin Răducanu

Citește și alte știri despre FRF:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.