Liga 1

EXCLUSIV // DINAMO. UPDATE Ionuț Negoiță, acord pentru cedarea totală a clubului: PCH confirmă GSP!

Ionuț Negoiță e de acord să cedeze clubul fanilor

Articol de Eduard Apostol  —  Friday, 10 July 2020

Ionuț Negoiță (46 de ani), conducătorul lui Dinamo, a ajuns la un acord în legătură cu memorandumul celor din DDB!

UPDATE, ORA 20:10

Peluza Cătălin-Hîldan a emis recent un comunicat prin intermediul paginii de Facebook prin care confirmă informația dezvăluită în urmă cu câteva ore de GSP.RO.

„Reprezentanții ProgramDDB și reprezentanții actualului acționar majoritar au semnat documentul prin care suporterii vor decide viitorul lui Dinamo. Acest memorandum de înțelegere prevede ca în termen 3 zile începând de astăzi, actualul acționar majoritar să pună la dispoziție toate documentele solicitate. 

Apoi, în termen de 15 zile, să fie finalizat auditul financiar, ale cărui rezultate să fie comunicate suporterilor acționari. Aceștia vor decide prin vot, pe platforma www.programdd.ro, destinul clubului”, se arată, printre altele, în mesajul suporterilor-acționari.

Știrea inițială

Acordul lui Ionuț Negoiță este un prim pas concret, unul uriaș, pentru cei din programul DDB. După ce au investit aproximativ 570.000 de euro în creditarea clubului și au ajuns să dețină 20,06% din acțiuni, fanii sunt aproape să obțină puterea totală. După ce actualul finanțator va semna documentul, urmează să fie demarat un audit financiar final, iar în termen de 30 de zile să aibă loc preluare completă a controlului. În scurt timp, cei din DDB vor emite un comunicat oficial pe ceastă temă. 

Ce vor fanii lui Dinamo

Am pus pe hârtie un memorandum de înțelegere pe care i l-am înaintat domnului Negoiță. Acum trebuie să îl semnăm. Acesta cuprinde clauzele și pașii, am putea spune că punem un picior în club cu acest memorandum. Noi vom declanșa pe marginea lui un audit final care să ducă la achiziționarea clubului de către suporteri. Din momentul în care îl semnăm, în 30 de zile putem deveni proprietari ai clubului. Odată cu semnarea acestuia, lucrurile vor fi mult mai clare 
- Andrei Gerea, membru al programului socios „DDB”

VIDEO. EXCLUSIV Cristi Borcea: „Știu ce vor suporterii, dar nu mă mai întorc niciodată!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.