Liga 1

EXCLUSIV Fanii-acționari ai lui Dinamo au ales noul antrenor: „El va fi șeful!” » Puteri de manager general

Fanii-acționari ai lui Dinamo au semnat un memorandum cu Ionuț Negoiță

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 10 iulie 2020

Fanii-acționari ai lui Dinamo au semnat un memorandum cu Ionuț Negoiță (46 de ani) și rămân setați pe ideea de a-l convinge pe Mircea Rednic (58 de ani), în prezent la Poli Iași, să revină ca antrenor-manager în Ștefan cel Mare!

Gata, în sfârșit, un pas uriaș a fost făcut! Fanii-acționari din programul DDB au semnat azi memorandumul cu Ionuț Negoiță, au exclusivitate de acum în negocierile cu acesta pentru a prelua pachetul majoritar de acțiuni. Ceea ce înseamnă că spaniolii lui Melero și Cortacero, încă în ceață, nu mai sunt în pole-position în atenția lui Negoiță. Suporterii au transmis că rămân deschiși la orice discuție cu orice investitor serios, care poate veni, atenție!, alături de ei.

Memorandumul prevede ca în termen de 3 zile, începând de ieri, Negoiță să pună la dispoziție toate documentele solicitate. Apoi, în termen de 15 zile, să fie finalizat auditul financiar, ale cărui rezultate să fie comunicate ultrașilor acționari. „Pe toată perioada negocierilor, conducerea clubului va fi supervizată de către reprezentanții suporterilor", au anunțat cei din DDB pe Facebook.

Mircea Rednic, dorit de fani la Dinamo

Fanii au rămas fideli ideii expuse și de Gazetă cu mai mult timp în urmă: Mircea Rednic, acum la Poli Iași, adversarul de mâine al roș-albilor, să accepte numirea ca antrenor principal după finalul sezonului, urmând a avea puteri de manager general! 

„El își va forma nu doar staff-ul tehnic și echipa, ci și staff-ul administrativ. El va fi șeful", au transmis dinamoviștii. Mai rămâne și ca Rednic, mazilit vara trecută, să fie de acord.

Rednic a adus ultimul titlu de campion la Dinamo, în 2007

574 de mii de euroe suma cu care programul DDB a ajutat-o/creditat-o pe Dinamo până acum

VIDEO Acuze de blat la adresa lui Mircea Lucescu: „Dacă m-ați provocat, hai să înceapă scandalul”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.