Liga 1

FC BOTOȘANI - ASTRA 0-0. Marius Croitoru și-a distrus adversara: „A ucis fotbalul! Din 2000 nu am mai văzut așa ceva”

Articol de GSP.RO  —  Friday, 10 July 2020

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a criticat dur tactica Astrei Giurgiu, după meciul care s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

„Sunt foarte supărat! N-am avut dinamica pe care o așteptam și pe care am arătat-o acasă în acest sezon. Dar e greu să joci cu o echipă care n-are nimic de pierdut. N-au avut plăcere să joace fotbal, au refuzat jocul. Au început cu 8 jucători defensivi, au rupt fotbalul!

Au avut doar 2 atacanți, restul defensivi. Am mai vazut secventele astea prin 2000, când erau la modă autobaza și autogara. Când îi ai pe Gheorghe și pe Balaure și începi cu 5 fundași... De când am văzut foaia de joc mi-am dat seama că vin aici să nu piardă.

Eu n-as fi făcut în viața mea așa ceva! Ei au avut prima ocazie mare a meciului, într-adevăr, dar de-atunci până la final nici nu mi-au călcat careul. Portarul meu a avut mănușile la uscat. Au ucis fotbalul astăzi! Budescu și Alibec au fost anihilați complet de fundașii mei”, a declarat Croitoru la Telekom Sport.

Nu rata cele mai interesante imagini din partida FC Botoșani - Astra 0-0:

Urmărește LIVE clasamentul play-off-ului din Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.