Liga 1

Mobilizare în rândul „câinilor” » Demersul „interzis” al fanilor lui Dinamo pentru a sprijini echipa în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Fanii din Peluza „Cătălin Hîldan” vor face gălăgie pentru favoriți înaintea meciului cu Poli Iași

Articol de GSP.RO  —  sâmbătă, 11 iulie 2020

Dinamo o întâlnește duminică pe Poli Iași, într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare. Fanii „câinilor” au pornit un demers pentru a-și îmbărbăta favoriții. Aceasta în ciuda faptului că adunările de peste 50 de oameni sunt interzise.

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan”, fanii notează că la ora 15:30, cu 2 ore și jumătate înaintea meciului, se vor întâlni la Săftica, la baza de pregătire a echipei! Suporterii sunt rugați să vină cu „steaguri, eșarfe, fulare, tot arsenalul”, iar de acolo vor merge împreună către stadionul lui Dinamo, din Ștefan cel Mare.

Vor sold-out la meciul cu Poli Iași

De asemenea, reprezentații Peluzei îi îndeamnă pe fani să cumpere bilete virtuale pentru partida de mâine, pentru a se ajunge la al patrulea meci consecutiv sold-out. Banii strânși vor servi la finanțarea clubului, prin programul socios „DDB”.

Clasament play-out Liga 1

  • Meciul dintre Dinamo și Poli Iași va avea loc duminică, de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.