Liga 1

CRAIOVA - FCSB. Gigi Becali, descumpănit de cea mai recentă veste: „Suntem blestemați! Nu știu ce naiba se întâmplă”

Gigi Becali este patronul FCSB din 2003

Articol de GSP.RO  —  sâmbătă, 11 iulie 2020

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a fost dezamăgit după cea mai recentă veste din lotul roș-albaștrilor: accidentarea lui Răzvan Oaidă (22, mijlocaș central) chiar înaintea derby-ului contra Craiovei.

  • Abia revenit la antrenamentele roș-albaștrilor, Oaidă a acuzat din nou dureri și va sta iar pe bară. Mijlocașul are probleme musculare și va face un RMN pentru a vedea cât de serioasă este accidentarea - detalii, AICI
  • CS Universitatea Craiova – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT și VIDEO pe GSP.ro și în direct pe Look Plus, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Deși dezarmat de numărul constant de indisponibili din echipă, Becali este sigur de faptul că formația sa nu va ceda în confruntarea de pe „Ion Oblemenco”.

CRAIOVA - FCSB. Gigi Becali: „Suntem blestemați!”

„Nu știu ce să mai zic! Zici că suntem blestemați cu accidentările astea. Am dat afară și preparatorul fizic, dar vad că tot pierdem jucători pe banda rulantă. Am pățit-o din nou! Nu știu ce naiba se întâmplă la noi. 

Sper să o rezolvăm mai repede cu Neubert. Ce este de comentat? Nimic. Mi se rup jucătorii pe banda rulantă. Dar, chiar și așa, tot nu o să pierdem la nenea Rotaru”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

22 de meciuri are Oaidă pentru FCSB în Liga 1, reușind 3 goluri

VIDEO Match preview Craiova - FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.