Tenis

GALERIE FOTO Dayana Yastremska, forțată să șteargă ultimele poze de pe Instagram! Care e motivul

+30 Foto
Dayana Yastremska / FOTO: Instagram

Articol de GSP.RO  —  Saturday, 11 July 2020

Ucraineanca Dayana Yastremska (20 de ani, 25 WTA) a șters mai multe fotografii de pe rețelele de socializare, după ce a fost etichetată drept rasistă de fani.

Dayana Yastremska e una dintre cele mai cele mai promițătoare din circuit. Sportiva din Ucraina este extrem de activă și pe plan social. Prin ultimul demers a încercat să transmită un mesaj de egalitate, după cum afirmă chiar ea, însă ideea a fost înțeleasă greșit. Dayana a postat fotografii în care era pictată în negru pe jumătate din corp, dorind să simbolizeze egalitatea între cetățeni, indiferent de culoare. Sutele de mesaje în care a fost numită rasistă au făcut-o să șteargă pozele. 

+30 Foto
FOTO: Instagram @dayana_yastremskay

Dayana Yastremska, atacată pe Instagram

„Am postat mai multe fotografii care credeam că vor transmite un mesaj de egalitate. E clar că nu s-a întâmplat asta, am fost înțeleasă greșit. Am fost avertizată că pot avea un impact negativ, dar eu nu am crezut și încă nu cred că prin imagini am ironizat în vreun fel oamenii de culoare. Nu am încercat să caricaturizez, ci să îmi arăt sentimentele pentru această situație: ar trebui să fim toți tratați la fel. Sunt foarte dezamăgit că mesajul meu a divizat oamenii în loc să îi unească. Îmi cer sincer scuze în fața celor care s-au simțit ofensați”, a explicat Yastremska.

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.