Liga 1

Ce jucător vede Dan Petrescu în Premier League: „Avem mare nevoie! Sper să se realizeze mutarea”

Dan Petrescu a cucerit ultimele două titluri din Liga 1 alături de CFR Cluj

Articol de GSP.RO  —  sâmbătă, 11 iulie 2020

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre posibilitatea ca Dennis Man (21), extrema dreaptă a lui FCSB, să ajungă la o formație din Premier League.

„Ar fi cazul să mai joace și un român în Premier League, pentru că nu avem niciun om acolo, în cel mai puternic campionat din lume. Sper să se facă transferul lui Man. Avem mare nevoie de jucători români în străinătate”, a declarat „Bursucul”, în cadrul unei conferințe de presă.

Dennis Man, dorit și în Serie A

Gigi Becali a negociat transferul lui Man la Norwich, în Anglia, însă mutarea pare a fi picată. Dennis ar putea fi aproape de un transfer într-un alt campionat tare al Europei. Patru echipe din Serie A ar fi interesate de arădean.

„Jucătorul născut în 1998 este aproape de a-și lua la revedere de la clubul său actual și ar putea ajunge în Serie A”, scriu cei de la Sassuolo News, care menționează interesul a patru cluburi din Italia pentru „extrema” de la FCSB.

8 goluri și 5 pase decisive a reușit Man în acest sezon, în 29 de apariții

Fanii lui Chelsea au ales recent echipa ideală a străinilor care au jucat la londonezi. Și, ca fundaș dreapta, apare sârbul Branislav Ivanovic, care a cucerit 10 trofee în nouă ani pe „Stamford Bridge”. Pe doi este Dan Petrescu.

Dan Petrescu a rămas în istoria lui Chelsea și în inimile fanilor albaștri. A jucat cinci ani (1995-2000), marcând 27 de goluri în 207 meciuri în toate competițiile. Și a cucerit patru trofee. Inclusiv Cupa Cupelor și Supercupa Europei, în 1998.

VIDEO Urmărește AICI conferința de presă a lui Dan Petrescu

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.