Liga 2

Fază de antologia fotbalului în Petrolul - Rapid: același penalty ratat DE TREI ORI + portarul a fost eliminat

+28 Foto
Petrolul a ratat 3 penaltyuri la aceeași fază în meciul cu Rapid

Articol de GSP.RO  —  Saturday, 11 July 2020

Derbyul Petrolul - Rapid 0-0, din etapa secundă a play-off-ului din Liga 2, a oferit o fază nemaivăzută: ploieștenii au ratat de 3 ori de la punctul cu var, după ce arbitrul a repetat penalty-ul. 

În minutul 66 al duelului de pe „Ilie Oană”, Facundo Mallo l-a doborât în careu pe Mario Bratu. Penalty clar. Sergiu Arnăutu a tras slab de la punctul cu var, iar portarul Mihai Popa a blocat șutul. Asistentul a indicat însă repetarea loviturii, pentru că goalkeeperul nu avea măcar un picior pe linie, așa cum spune regulamentul. Portarul Mihai Popa (19 ani) a văzut și cartonașul galben. 

Captură TV Telekom Sport

Când mingea este lovită, cel puţin un picior al portarului echipei în apărare trebuie să atingă linia de poartă sau piciorul trebuie să se afle la acelaşi nivel cu linia de poartă - LEGILE JOCULUI

Penalty-ul incredibil din Petrolul - Rapid 0-0

Petrolul a schimbat executantul. Experimentatul Laurențiu Marinescu a tras la fel de slab, Popa a blocat din nou, dar a făcut aceeași greșeală: nu avea măcar un picior pe linia porții. Asistentul Ferencz Tunyogi a semnalizat și de data asta corect, iar "centralul" Iulian Dima a dictat repetarea penalty-ului, plus al doilea galben pentru tânărul portar al Rapidului, care a părăsit terenul în hohote de plâns.  

Portarul încalcă regulamentul și la execuția lui Marinescu


Dan Alexa a fost obligat să îl introducă în poartă pe Gabriel Tătaru, 18 ani. Acesta nu s-a mai mișcat de pe linia porții, dar Meza Colli, al treilea executant al Petrolului, a tras lamentabil, șutând mult peste! A treia ratare de la 11 metri în decurs de doar câteva minute! 

FOTO: Cristi Preda, GSP

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.