Liga 2

PETROLUL - RAPID 0-0. Daniel Pancu, președintele giuleștenilor: „Nu știu ce făceam dacă eram antrenor! Mă simt foarte rău”

+28 Foto
Daniel Pancu (42 de ani), noul președinte al giuleștenilor, a criticat în termeni duri arbitrajul brigăzii condude de Iulian Dima.

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Grigore  —  sâmbătă, 11 iulie 2020

Petrolul și Rapid au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un meci în care portarul Mihai Popa a fost eliminat după ce a blocat două lovituri de la 11 metri. Și a treia execuție a ploieștenilor a fost ratată.

Daniel Pancu (42 de ani), noul președinte al giuleștenilor, a criticat în termeni duri arbitrajul brigăzii conduse de Iulian Dima. 

Pancu: „Nu știu ce făceam dacă eram antrenor”

„Arbitrajul e unul dintre factorii importanți într-o luptă atât de echilibrată. Rapidul nu e respectat, nu doar că nu e respectat, dar a ajuns bătaia de joc a anumitor domni din arbitraj. Nu se poate ca în atâtea cazuri să fie dezavantajat. Ne jucăm cu inimile a sute de mii de suporteri. Trebuie să fim mult mai responsabili. Când ne gândim că domnul arbitru are anumite legături cu persoane de la un club rival... Vom da și comunicate, vom face și plângeri. Am tot făcut. 

Nu sunt nici acum bine, nu se poate spune în cuvinte ce am simțit la faza aia (n.r. a celor 3 penalty-uri ratate de Petrolul). Din câte am înțeles, are acoperire la repetare, dar e prea mult. N-a mai văzut nimeni, e ceva nemaiîntâlnit. 

Normal că sunt șanse în continuare la promovare, dar au fost mult prea multe împotriva noastră. Eu nu căutam alibiuri când eram antrenor și spuneam de arbitraj. Rapid e cea mai dezavantajată echipă. 

Dacă s-ar vrea la nivel înalt ca unele echipe să promoveze, probabil Rapidul era printre ele. Eu nu vreau să mă gândesc ce făceam dacă eram antrenor azi. Vă spun că mă simt foarte rău”, a declarat Daniel Pancu după meci. 

După aceste declarații făcute „la cald”, la ieșirea de pe stadion, Pancu a revenit și a precizat pentru GSP.ro că informațiile sale despre arbitru sunt de fapt eronate: „Îmi spusese cineva că arbitrul ar fi nepotul lui Gigi Becali. Am mai verificat și nu este așa. Vreau să prezint scuze pentru asta. A fost, oricum, o afirmație care nu avea legătură cu maniera de arbitraj de astăzi”.

Rapidiștii rămân optimiști

Petre Goge (28 de ani), fundașul stânga de astăzi al giuleștenilor, speră în continuare la promovarea în Liga 1. 

„Am jucat în 7, 8 oameni, nici nu mai știu. Cred că a dat cartonaș și unui jucător de rezervă. Nu e posibil să bată 3 penalty-uri, nu știu ce a văzut domnul arbitru, să ne uităm și noi la reluări. Mai era puțin și băteau toți jucătorii lor. Ce s-a întâmplat azi nu e corect. Poate o să analizeze și Federația, dar una peste alta e un punct câștigat și sper să ne ducă la baraj. Jucăm la cel mai iubit club din România și la final, cu toate greutățile, ne vom bucura alături de fani”, a spus Goge la Look Sport.

Clasament play-off Liga 2:

Citește și alte știri despre Petrolul - Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.