Campionate

Brescia - Roma 0-3. VIDEO Prestație ciudată a unui portar din Serie A: gafe greu de explicat la toate golurile

+8 Foto
Lorenzo Andrenacci, gafe în lanț în Brescia - Roma

Articol de GSP.RO  —  Sunday, 12 July 2020

AS Roma s-a impus în deplasarea de la Brescia, 3-0, dar în centrul atenției a fost Lorenzo Andrenacci (25 de ani), portarul gazdelor.

Lorenzo Andrenacci, aflat la al doilea meci din acest sezon, a avut o prestație rar întâlnită la asemenea nivel. Seara neagră a început imediat după pauză, în minutul 48, când a scăpat în poartă un șut trimis de Fazio exact pe direcția lui. Andrenacci a scăpat mingea dincolo de linia porții, iar sistemul VAR a validat reușita. 

La golul secund, marcat de Kalinic în minutul 62, Lorenzo a fost din nou păcălit. A vrut să intercepteze centrarea trimisă de Perez, apoi a realizat că ieșirea e hazardată. S-a dezechilibrat și i-a permis atacantului croat să marcheze un gol ușor. Andrenacci și-a desăvârșit „capodopera” în minutul 74. Zaniolo a șutat puternic de la 14 metri, dar pe direcția portarului. Acesta a pus greșit mâinile și a scăpat balonul în plasă. De remarcat însă faptul că în afara gafelor, goalkeeperul Bresciei a avut și câteva intervenții salvatoare.

VIDEO. Vezi golurile din Brescia - Roma 0-3

Brescia, aproape retrogradată

Cu această victorie, AS Roma ajunge la 54 de puncte, pe locul 5 în Serie A. Brescia este penultima în Italia, cu 21 de puncte, și are șanse minime de salvare.

Citește și alte știri despre fotbalul din Italia: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.