Liga 2

EXCLUSIV Un fost portar al Rapidului dă verdictul după faza anului din România + mesaj pentru tânărul Mihai Popa: „Știu ce e în sufletul lui”

+28 Foto
Mihai Popa a izbucnit în plâns după ce a fost eliminat în partida Petrolul - Rapid 0-0

Articol de Alexandru Barbu  —  Sunday, 12 July 2020

Mircea Bornescu (40 de ani) a comentat evenimentele din Petrolul - Rapid 0-0. Fostul portar a jucat pentru ambele echipe de-a lungul carierei sale. 

  • Jocul Petrolul - Rapid 0-0, din etapa secundă a play-off-ului din Liga 2, a oferit o fază nemaivăzută: ploieștenii au ratat de 3 ori de la punctul cu var, după ce arbitrul a repetat penalty-ul;
  • În urma fazelor, portarul lui Rapid, Mihai Popa (19 ani), a fost eliminat - toate detaliile, AICI

„A fost un meci destul de încins pe final. Am văzut o echipă a Rapidului care a jucat mai mult cu sufletul după cele două eliminări, mai ales după a doua. Petrolul a dus lipsă de răbdare, de inteligență tactică. Când joci cu o echipă care are doi oameni în minus și tu nu ai nicio ocazie... sunt niște semne de întrebare”, a reacționat Bornescu pentru GSP.ro.

PETROLUL - RAPID 0-0 » Mircea Bornescu: „Mihai Popa e un portar bun”

Întrebat despre faza antologică din repriza secundă, când Popa a fost eliminat după ce a apărat inițial două lovituri de la 11 metri, Mircea Bornescu a dat dreptate arbitrilor: „Sunt acoperiți de regulament. Tușierul a fost acolo si a văzut bine. Popa a ieșit mult, în special la primul penalty. Însă nu trebuie să-i luăm din merite copilului. Trebuie să fie tare, încrezător! Știu ce este în sufletul lui. Cred că e un portar bun, are calități”.

Probabil eu aș fi reacționat destul de urât. În febra jocului, poți avea tot felul de gesturi. Ai niște reacții pe moment pe care le regreți ulterior“, a mai spus Bornescu, recunoscut pentru agresivitatea și izbucnirile sale nervoase in timpul meciurilor. 

Turris mi s-a părut cea mai puternică echipă până acum. Rapid avea nevoie de 2-3 jucători cu experiență, care să aibă mai multe meciuri în Liga 1 și să tragă echipă după ei.

E un pic greu pentru Alexa, pentru că nu și-a făcut el echipa. Dacă în privința unor jucători de la Rapid am o oarecare îndoilă, în cazul lui Dan Alexa nu am niciun dubiu, e omul potrivit

Mircea Bornescu

44 de meciuria jucat Bornescu în tricoul Rapidului

FOTO Cele mai tari imagini din partida Petrolul - Rapid 0-0

Clasamentul play-off-ului din Liga 2:

VIDEO Ce a spus Dan Alexa după Petrolul - Rapid 0-0

Citește mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.