Liga 1

DINAMO - POLI IAȘI 1-1. FOTO + VIDEO UDPATE „Câinii” au primit un penalty controversat » Cristi Balaj, contrazis de Ion Crăciunescu

+8 Foto
Sursă foto: capturi TV Telekom Sport

Articol de GSP.RO  —  duminică, 12 iulie 2020

În minutul 10 al meciului Dinamo - Poli Iași, Deian Sorescu (22 de ani) a deschis scorul dintr-un penalty controverat.

Lovitura de la 11 metri a fost obținută de extrema dreaptă a câinilor. În urma unui duel cu Sorin Șerban, Sorescu a căzut în careu, iar centralul Andrei Chivulete a arătat punctul cu var. Dinamovistul a transformat cu siguranță. 

Cristi Balaj, contrazis de Ion Crăciunescu: „E penalty”

„Penalty ușor acordat”, a fost concluzia fostului arbitru internațional Cristi Balaj, contactat de GSP.ro. Ulterior, în privința fazei s-a pronunțat și Ion Crăciunescu, care are altă părere: „Este penalty. A fost o imprudență, jucătorul de la Poli Iași l-a călcat pe Sorescu”.

Reluările TV ale fazei nu au putut dovedi un contact care să justifice în mod clar decizia lui Chivulete.

Reacția lui Poli Iași: „Rugăm un oficial NBA să se pronunțe asupra fazei”

Poli Iași l-a ironizat pe Andrei Chivulete pe Facebook la pauză, după decizia luată de arbitru în startul partidei: „Întrăm în dezavantaj la cabine. Rugăm un oficial NBA să se pronunțe asupra fazei din care gazdele au deschis scorul. La fotbal știm deja că nu se impunea fault”.

Penalty și pentru Poli Iași

Chivulete a mai dictat un penalty spre sfârșitul meciului, de această dată pentru oaspeți. De Iriondo a fost faultat în careu de Skovajsa, după ce argentinianul apucase să tragă la poartă.

În cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.