Liga 1

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 2-1. Florin Tănase, despre al doilea penalty: „Mie asta mi-a zis Vlad”

Articol de GSP.RO  —  Sunday, 12 July 2020

Florin Tănase (25 de ani), căpitanul FCSB, a oferit declarații la finalul înfrângerii contra CS Universității Craiova, 1-2.

„Nu am reușit nici acum să obținem puncte, deși am făcut un joc bun, după părerea mea. Dar dacă nu înscrii mai multe goluri și te confrunți cu două penalty-uri, e greu să iei puncte. 

Primul penalty a fost corect acordat, din ce am văzut, dar la al doilea Vlad mi-a zis că a dat în minge. Am înțeles că și noi am avut penalty sau penalty-uri, dar nu trebuie să acuzăm arbitrajul. 

Nu știu ce să mai spun. Suntem într-o situație foarte grea. O să vedem ce o să facem, o s-o scoatem noi la capăt. Ne rămâne Cupa, sperăm să o câștigăm, pentru că am șterge cu buretele multe prin acest trofeu”, a declarat Tănase, la Telekom Sport.

Elvir Koljic, lovit cu pumnul în față de Andrei Vlad

La scorul de 1-1, Andrei Vlad (21 de ani), portarul lui FCSB, l-a lovit cu pumnul în plină figură pe Elvir Koljic (25), vârful CS Universității Craiova, iar oltenii au mai primit un penalty. 

Vlad a ieșit la 14 metri din poartă și a încercat să boxeze cu pumnul drept o minge aeriană pentru care se duelau Koljic cu Miron, dar a nimerit capul atacantului - mai multe detalii, AICI.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.