Liga 1

EXCLUSIV Final de eră? Pronosticul momentului în Liga 1: „CFR Cluj nu câștigă cu FCSB, jucătorii au cedat fizic și psihic”

+34 Foto
CFR Cluj a pierdut șefia în Liga 1 și e la un pas să rateze titlul în detrimentul Craiovei.

Articol de GSP.RO  —  Monday, 13 July 2020

CFR Cluj a ajuns la patru puncte în spatele liderului CS Universitatea Craiova, campioana en-titre arătând vizibile semne de slăbiciune în ultimele săptămâni.  

  • CFR Cluj poate reduce distanța față de Craiova, cu condiția să o învingă în această seară pe Gaz Metan Mediaș. Partida începe la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și Digi Sport!

Duminică seara, după ce Craiova a învins-o pe FCSB cu 2-1, Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a analizat lupta pentru titlu din Liga 1, fiind de părere că CFR Cluj nu va avea forța să se impună în derby-ul de etapa viitoare cu FCSB (sâmbătă, ora 21:00). 

Eu zic că CFR nu câștigă cu Steaua! CFR n-a câștigat niciun meci sub presiune. Jucătorii sunt ținuți sub o mare presiune de Dan Petrescu, dar au cedat și fizic și psihic. Convingerea mea e că această pauză cauzată de pandemie le-a provocat mari deservicii”, a declarat Dragomir, la GSP Live. 

CFR Cluj a obținut un singur punct din ultimele șase puse în joc. Formația lui Dan Petrescu a pierdut cu CS Universitatea Craiova, 2-3, și a remizat pe terenul Astrei Giurgiu, 2-2, cedând astfel șefia în Liga 1. Totodată, au apărut zvonuri privind o demitere a lui Dan Petrescu, iar jucătorii au recunoscut turbulențele din cadrul echipei

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.