Liga 1

CRAIOVA - FCSB 2-1 » EXCLUSIV Helmut Duckadam îl pune la zid pe Andrei Vlad: „Un portar nu trebuie să facă așa ceva”

+9 Foto
Helmut Duckadam și-a dat demisia de la FCSB la mijlocul lunii iunie

Articol de Alexandru Barbu  —  Monday, 13 July 2020

Helmut Duckadam (61 de ani), fostul președinte de onoare al celor de la FCSB, a comentat înfrângerea roș-albaștrilor contra Craiovei, scor 1-2.

„Nu a fost un meci grozav. A fost ambiție multă, calitate mai puțină. Poate mă așteptam la mai mult de la FCSB, chiar dacă în afara meciului cu CFR Cluj nu a jucat foarte bine. De la Craiova mi-au plăcut Koljic și, în unele momente, Cicâldău”, a declarat Duckadam pentru GSP.ro.

Craiova - FCSB 2-1 » Helmut Duckadam, despre eroarea lui Vlad: „N-a anticipat bine”

De asemenea, „Eroul de la Sevilla” a comentat și gafa lui Andrei Vlad din repriza secundă, când l-a lovit cu pumnul în plină figură pe Elvir Koljic în interiorul careului: „N-a anticipat bine. Un portar nu trebuie să iasă în momentul în care fundașul e în luptă cu atacantul. Însă greșeala aceasta a fost făcută și de goalkeeperi cu mai mare experiență decât a lui”.

FCSB poate avea emoții pentru obținerea unui loc în cupele europene, însă nici Sepsi (n.r. adversara roș-albaștrilor din finala Cupei României) nu este o echipă de speriat în momentul de față

Dacă FCSB reușește să bată CFR-ul, atunci Craiova este campioană cu siguranță, dar nu putem să știm exact ce se va întâmpla

- Helmut Duckadam pentru GSP.ro

VIDEO Ce a declarat Bogdan Vintilă după Craiova - FCSB 2-1

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.