Liga 1

FCSB, dată afară din finala Cupei?! Mihalcea surprinde: „Crezi că mă interesează?” + când se poate da verdictul

+9 Foto
Adrian Mihalcea e îngrijorat de situația lui Dinamo

Articol de GSP.RO  —  luni, 13 iulie 2020

FCSB are tot mai multe emoții privind finala Cupei României. Deși a obținut calificarea pe teren, echipa roș-albastră ar putea fi eliminată la Comisia de Disciplină a FRF.

  • Context: Dinamo a depus memoriu la FRF pentru a câștiga meciul tur cu FCSB la „masa verde”, acuzând că portarul Andrei Vlad nu avea drept de joc în prima manșă, câștigată de FCSB cu 3-0. În retur, echipa lui Vintilă a câștigat cu 1-0 (Detalii AICI)

Întrebat de posibilitatea de a juca finala Cupei, deși a fost învins clar în semifinale, Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo, susține că pentru el este mai important campionatul, acolo unde Dinamo este pe un loc retrogradabil.

„Am fost informat de această posibilitate înainte de retur și le-am transmis jucătorilor că există o posibilitatea de a ne califica, că a apărut o problemă în primul meci. Dar le-am zis că noi trebuie să câștigăm meciul, n-am spus că nu trebuie să pierdem cu 3-0. Ideea e că nici nu puteam mai mult. Pe mine mă interesează ce se întâmplă la acel apel? Se va judeca... Pe mine mă deranjează ce se întâmplă în campionat!”, a declarat Adrian Mihalcea după Dinamo – Poli Iași 1-1, la Look Plus.

Clasament play-out Liga 1

Sorin Cârțu: „Sunt anumite precedente”

După victoria Craiovei cu FCSB, 2-1, Sorin Cârțu a comentat și el situația din Cupa României și spune că echipa roș-albastră riscă să piardă calificarea în finală.

„Se discută! Pentru FCSB e greu sa joace finala Cupei! Se discută, sunt anumite precedente. Din câte știu și din câte am auzit. Nu e sigură FCSB de finala Cupei”, a declarat Cârțu, potrivit digisport.ro.

Miercuri se va da verdictul. FCSB rebuie să tragă și să termine pe locul trei. S-ar putea să nu se califice în finală
Dan Nistor, mijlocaș CS Universitatea Craiova

VIDEO. Bogdan Vintilă: ”N-am fost concentrați pe toată durata partidei”

FOTO. Imagini tari de la Craiova – FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.