Campionate

Kayserispor - Gaziantep 1-1. Meciul și thriller-ul pentru Șumudică! Ce a pățit în prelungirile deplasării de pe terenul echipei lui Lung Jr. și Săpunaru

Alexandru Maxim e titular în Kayserispor - Gaziantep

Articol de GSP.RO  —  luni, 13 iulie 2020

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, a terminat la egalitate, scor 1-1 (Kravets 90+2, respectiv Maxim 62), în deplasarea de la Kayserispor. 

Gaziantep este neînvinsă de la reluarea sezonului după pauza provocată de coronavirus. În meciul de astăzi, din fața fostei formații, Șumudică i-a trimis din primul minut pe Alin Toșca și Alexandru Maxim. Mijlocașul împrumutat de la Mainz a și semnat unica reușită a oaspeților, în minutul 62, cu un șut frumos, la vinclu, din interiorul careului. 

Cu doi oameni în plus, Gaziantep a primit gol în al doilea minut de prelungire. Ucraineanul Kravets a profitat de o ieșire hazardată a portarului Guvenc.

Kayserispor, șanse mici să se salveze

Gaziantep e în prima jumătate a clasamentului din Turcia, pe locul 8, cu 42 de puncte. Kayserispor are emoții mari în lupta pentru salvarea de la retrogradare. În acest moment e penultima, la egalitate de puncte cu alte 3 formații. Săpunaru și Lung Jr. au însă două meciuri infernale în finalul sezonului, cu Basaksehir și Trabzonspor, ocupantele primelor două locuri.

Kayserispor - Gaziantep 1-1

  • Au marcat: Kravets 90+2 / Maxim 62
  • Alex Maxim a înscris cu un șut spectaculos, la vinclu, de la marginea careului de 16 metri

Kayserispor: Lung Jr. - Kvrzic, Săpunaru, Angelo, Tasdemir - Dja Djedje, Acar - Sahin, Mensah, Pedro Henrique - Kravets 
Antrenor: Robert Prosinecki 

Gaziantep: Guvenc - Kana, Junior Morais, Toșcan, Ceylan, Djilobodji - Jefferson, Soyalp, Maxim - Demir, Ozer 
Antrenor: Marius Șumudică

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.