Liga 1

Dan Petrescu, „explozie” în direct la adresa arbitrajelor: „Alții primesc două penalty-uri pe meci” + Declarația zilei: „Pandemia n-a fost prea reușită pentru noi”

Dan Petrescu acuză o conspirație împotriva lui CFR Cluj

Articol de GSP.RO  —  luni, 13 iulie 2020

Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj, a izbucnit din nou la adresa arbitrajelor din Liga 1, cu doar câteva minute înaintea meciului pe care „feroviarii” îl dispută în această seară cu Gaz Metan Mediaș

„Bursucul” a acuzat cele două penalty-uri primite de CS Universitatea Craiova în derby-ul cu FCSB, câștigat de olteni cu 2-1, acuzând o conspirație îndreptată împotriva echipei sale. 

„Toate deciziile au fost împotriva lui CFR Cluj și pro alte echipe! Mai spun o dată ce am spus la conferința de presă, introducerea VAR-ului în play-off ar fi fost un lucru extraordinar. Toate se întâmplă împotriva noastră, dar alte echipe primesc două penalty-uri pe meci și asta ne dezavantajează”, a spus Dan Petrescu, la Look Sport. 

Dan Petrescu, declarația serii: „Pandemia n-a fost prea reușită pentru noi”

Dan Petrescu suspină după vremurile de dinainte de pandemie, când problemele nu începuseră să scurtcircuiteze bunul mers al echipei. Tehnicianul campioanei a oferit o declarație ciudată:

„Această pandemie nu a fost prea reușită pentru noi, dar factorii sunt și alții, nu doar ce a fost pe teren”.

VIDEO Dragomir analizează lupta pentru titlu din Liga 1: 

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.