Campionate

VIDEO+FOTO Cristiano Ronaldo Junior, subiectul unei anchete a poliției, la doar 10 ani! Autoritățile s-au autosesizat, după un clip postat de sora fotbalistului

Cristiano Ronaldo Jr. și Elma, sora starului lui Juventus

Articol de GSP.RO  —  Monday, 13 July 2020

Autoritățile din Portugalia au deschis o investigație după ce Cristiano Ronaldo Jr. (10 ani), fiul cel mare al starului lui Juventus, a fost filmat conducând de unul singur un jet ski. 

În ziua în care Cristiano Ronaldo marca două goluri împotriva Atalantei, într-un egal, scor 2-2, care aduce titlul și mai aproape de Torino, fiul său petrecea alături de mai multe rude în Madeira. Într-un clip postat pe internet de Elma, sora cvintuplului Balon de Aur, Cristiano Jr. conducea de unul singur un jet ski, lucru strict interzis de legea portugheză. Imaginile au fost șterse rapid, dar presa lusitană a avut timp să semnaleze neregula. 

Ce pedeapsă va primi Ronaldo 

Guerreiro Cardoso, șeful Poliției Maritime din Portugalia, a confirmat că o investigație este în curs de derulare, informează The Sun. Cel mai probabil, Ronaldo va trebui să achite o amendă cuprinsă între 300 și 3000 de euro pentru fiul său.

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.