Liga 1

SEPSI - CHINDIA 2-0. Leo Grozavu vine cu o variantă comică în caz că pierde la „masa verde” turul cu Poli Iași, din Cupa României

+23 Foto
Leo Grozavu face haz de necaz

Articol de GSP.RO  —  luni, 13 iulie 2020

Sepsi a câștigat meciul de pe teren propriu cu Chindia, scor 2-0. Leo Grozavu (52 de ani) a traversat o săptămână zbuciumată, dar acum răsuflă ușurat. 

Leo Grozavu a fost implicat într-un scandal la Sf. Gheorghe. Acuzat că și-a lovit doi fotbaliști, tehnicianul a scăpat doar cu o amendă și cu un ultim avertisment. 

Leo Grozavu, după Sepsi - Chindia

„Încerc să fiu liniștit, la câte s-au scris despre noi. Echipa a răspuns bine ultimor evenimente. Ne-am obișnuit. Trăim în România, trebuie să ne obișnuim. Azi n-am făcut o partidă extraordinară, dar am marcat două goluri, ne-am creat ocazii, am fost destul de siguri în apărare. Nu suntem încă liniștiți, mai sunt cinci jocuri, 15 puncte. Probabil la final vom fi echipa cu cele mai multe jocuri. Jucăm din trei în trei zile, e și Cupa României, dar ne-am asumat. E mult efort”, a declarat Grozavu la Look Sport. 

Sepsi, amenințată cu comisiile

Sepsi s-a calificat în finala Cupei, unde va înfrunta FCSB, după o dublă victorie cu Poli Iași, scor 5-1, respectiv 3-0. Moldovenii au contestat dreptul de joc al Rachid Bouhenna și așteaptă acum decizia Federației. Leo Grozavu a comentat cu umor situația: „Nu mi-e teamă că vom pierde la «masa verde». Dacă era ceva, se dădea deja o decizie. Dacă pierdem primul joc cu 0-3, ce se întâmplă apoi? Am câștigat 3-0 returul, ne prezentăm la Iași să jucăm prelungiri?”.

Citește și alte știri despre Sepsi - Chindia 2-0: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.