Liga 2

UPDATE Testele celor de la FC Argeș au ieșit negative » Meciul FC Argeș - CS Mioveni fusese amânat din cauza unui posibil caz de coronavirus

Andrei Blejdea va rata restul sezonului

Articol de Ionel Luţan  —  marţi, 14 iulie 2020

FC Argeș - CS Mioveni era programat marți, 14 iulie, pe arena „Nicolae Dobrin”, de la ora 20.00, dar meciul a fost amânat din cauza unui posibil caz de coronavirus la formația piteșteană.

UPDATE 17 iulie, ora 17:00

Toate testele de coronavirus făcute celor din clubul FC Argeș au ieșit negative. Se va anunța reprogramarea pentru prima dată disponibilă.

UPDATE 14 iulie, ora 10:00

FRF anunță că meciul a fost amânat după ce o persoană din echipa piteșteană a fost descoperit un caz de COVID-19. DSP Pitești a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Pitești.

Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a amânat meciul programat inițial azi, 14 iulie, de la ora 20:00. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Decizia a fost luată având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul unei videoconferințe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile. DSP Argeș a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Pitești
Comunicat FRF

FC Argeș - FC Mioveni

Andrei Blejdea, atacantul în vârstă de 24 de ani al Argeșului, autor a 12 goluri în acest sezon, va fi operat și nu va mai putea evolua pentru trupa antrenată de Ionuț Badea în ultimele trei jocuri din play-off. Argeșenii nu se pot baza nici pe Andrei Panait, care este suspendat. În aceeași situație se află și Raul Costin, experimentatul mijlocaș al echipei CS Mioveni.

Clasament play-off Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.