Liga 1

CFR CLUJ - GAZ METAN 2-0. Dan Petrescu și-a MASACRAT un jucător: „Dumnezeu l-a pedepsit”

Articol de GSP.RO  —  Monday, 13 July 2020

CFR CLUJ - GAZ METAN 2-0. Dan Petrescu, antrenorul campioanei en-titre, l-a luat în colimator pe Kevin Boli (29 de ani), fundașul care a fost eliminat direct în minutul 80 al partidei cu Gaz Metan Mediaș

„De când sunt eu antrenor, n-am văzut această presiune. Am fost crispați, s-a văzut acest lucru. Am fost mai inventivi în repriza secundă și am avut probleme doar după cartonașul roșu stupid văzut de Boli în minutul 80. 

Boli a avut unele probleme personale, e învățat foarte rău de cei de lângă el. Mulți jucători de la CFR Cluj sunt învățați rău de cei din jurul lor. El dispăruse din echipă, a apărut și priviți ce a făcut. L-am luat cu mine în China, i-am dat milioane de euro și priviți ce face! 

Unii jucători uită unele lucruri, iar Dumnezeu îi pedepsește. Dumnezeu l-a pedepsit pe Boli și era să ne pedepsească și pe noi”, a spus Petrescu la finalul partidei, într-o veritabilă criză de nervi, pe Look Sport.

Kevin Boli nu mai evoluase pentru CFR Cluj de dinainte de întreruperea campionatului. Atunci, bifase 90 de minute în remiza cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-0. Francezul s-a aflat în discuții cu conducerea echipei pentru prelungirea contractului, iar cele două părți au ajuns la o înțelegere pe 2 ani.

19 meciuria strâns Kevin Boli în acest sezon, reușind să înscrie un gol

Clasament play-off Liga 1: 

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.