Campionate

Alt atac rasist în Premier League: „Viața ta de rahat nu contează”

David McGoldrick // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 14 iulie 2020

David McGoldrick, atacantul de culoare al lui Sheffield United, a fost și el victima rasismului pe rețelele de socializare. În week-end, un băiat de 12 ani a fost arestat pentru un mesaj împotriva lui Wilfried Zaha (Crystal Palace).

După ce poliția din West Midlands a arestat un copil de 12 ani, fan Aston Villa, acuzat de rasism în urma atacului asupra lui Wilfried Zaha (Crystal Palace), alt jucător de culoare din Premier League a fost victima discriminării pe rețelele de socializare: David McGoldrick, atacantul irlandez al lui Sheffield United.

Acesta a dezvăluit un mesaj primit pe Instagram: „Cioară murdară, viața ta de rahat nu contează. Maimuță nenorocită!". McGoldrick a comentat: „Iată cum este viața în 2020!".

"Tot ce se întâmplă acum îmi lasă un gust amar", spune un alt internațional irlandez din Anglia, James McClean (Stoke City). Sheffield îl susține: „Sprijinim poliția pentru a-l prinde pe cel care a lansat acest mesaj dezgustător". 

28 de meciuria jucat David McGoldrick în acest sezon la Sheffield4 goluri și două assisturi a reușit atacantul irlandez în toate competițiile

VIDEO. Benny Adegbuyi vorbește despre rasismul din lume

Citește mai multe știri din Premier League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.