Liga 1

Gigi Becali lansează acuze grave în finalul de play-off: „Craiova și CFR Cluj intervin! Fac și ăia, și ăia”

+13 Foto
Gigi Becali lansează acuze grave în finalul de play-off

Articol de GSP.RO  —  marţi, 14 iulie 2020

Gigi Becali, finanțatorul lui FCSB, a comentat astăzi, în cadrul conferinței de presă de la palat, lupta pentru titlu în care sunt implicate CS Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Patronul roș-albaștrilor și-a exprimat opinia cu privire la declarațiile făcute recent de Dan Petrescu, cel care acuză că „jocurile sunt făcute pentru ca CS Universitatea Craiova să câștige titlul”. Becali a e sigur că atât Craiova, cât și CFR Cluj, au intervenit pentru a premia adversarele din play-off.  

Gigi Becali: „Și Craiova, și CFR Cluj intervin!”

„Eu nu cred că se fac jocurile pentru cineva. Jocuri înseamnă să fie blaturi și corupție. Eu nu cred că există blaturi și corupție în țară. 

E adevărat însă că și Craiova, dar și CFR, intervin. Fac și ăia și ăia. Nu mi se pare nimic anormal. La mine nu e nevoie. Dacă eram o echipă mică, spuneam și eu: «Dați ceva la jucători ca să joace!». Dacă eram Gaz Metan sau Astra, spuneam: «Dați și voi prime de 5.000 sau 10.000 ca să joace». Asta nu e corupție”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, închis pentru premierea unei echipe

Gigi Becali a plătit scump în trecut pentru premierea adversarelor. În sezonul 2007-2008, FCSB lupta pentru titlu cu CFR Cluj, care urma s-o înfrunte în ultima etapă pe rivala U Cluj. Latifundiarul i-a ademenit pe fotbaliștii lui U Cluj cu o valiză care conținea 1,7 milioane de euro. Gigi Becali a fost condamnat în iunie 2013 pentru dare de mită în cazul promisiunii de premiere a fotbaliştilor de la U Cluj, acesta primind 3 ani de închisoare cu executare. Pedeapsa a fost contopită cu cea primită în Dosarul Schimbului de terenuri cu Armata.

VIDEO. Gigi Becali: "Dinamo n-are nicio șansă la Comisii. Câștigăm Cupa României și o să terminăm pe locul 3"

FOTO. Imagini spectaculoase cu Gigi Becali din conferința de azi: 

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.